>Er et fremragende folketingsmedlem< 

 I forhold til det med den oplevelse livet alle dem som i forvejen har mulighed for og lave magtudøvelse i samfundet ser ikke sådan at det at det at de underrepræsenteret halvleg. Folketingets diverse kvinder som er værd at skrive jeg er sikker på at Hans Engell er et fremragende folketingsmedlem med præcis de synspunkter han op til at synes jeg er repræsenteret.

Og derfor så synes jeg mere det handler om at at der er nogen der stemmer vi måske ikke er så meget i samfundet som vi skal sikre at der bliver ingen lettere adgang for dem for at kunne ja men det er jo en dag en rå vægt er ganske unge afsnit ansatte mod mod Dokken skal få det som kvalificerer sig til at få de ting være og vide.

Noget i den private sektor for eksempel altså det må du da en ombytter velkommen men jeg synes når vi ser på hvordan de synspunkter som som findes i Ilva så også blandt private sektor som så giver det jo i høj grad opdateret i i folketinget også også afspejles i det i det lovgivningsarbejde der sekser den form for Hunderup station.

Af de synspunkter der måtte være der lidt og det er det er folketinget samtale så den kan sikkert at det parti men jeg tager det jo også om at fagforeningsformænd om forenings Danmark som jeg tidligere var meget stærkt når det gælder jo simpelthen ikke mere nej med det er rigtigt at vi har set en udvikling i hvert fald på hvor vi får.

Flere yngre medlemmer og det mener jeg heller ikke nødvendigvis et problem men det er klart vi skulle hele tiden simpel vi diskutere hele tiden hvordan får man flere ufaglærte at jeg synes jeg er spørgsmålet kvinder en del i forhold til at vi skal jeg hente diske baggrund end dansk i forhold til når vi se på hvordan samfundet.

Generelt set og hvordan er folketingsår sådan set det der er Balder er at vilkårene blevet dårligere de 22 år du er sød folketinget folketinget på ligger på græs to ikke det er blevet med du har vel Dansk Industri kunne du finde på at lave politisk comeback det ved jeg ikke lige nu kunne jeg ikke og det er det er det er så gøre med at.